Sembla que va ser ahir però ja ha passat un any. Un any ple de posts, preciosos comentaris, de seguidors … i sobretot, de molta autoestima.

aniversari 1

Malgrat que ja feia alguns mesos que havia començat a escriure fou el 13 de novembre del 2011 quan el Blog d’Autoestima Palmajove nasqué oficialment. El que començà com un projecte per a poder apropar l’autoestima als joves ha acabat convertint-se en una experiència molt important per a mi.

M’agradaria aprofitar aquest aniversari per a donar les GRÀCIES a tots/tes els/les seguidor/res que li heu donat suport i que hi heu continuat creient, tant o més que jo. I en particular als meus companys per haver-me recolzat en aquest projecte.

aniversari 2

Però sens dubte el més important d’aquest projecte sou vosaltres, els meus lectors. Gràcies per aquestes 8059 visites. Potser que siguin xifres modestes, però per a mi són el combustible que em fa continuar escrivint.

Mil gràcies, autoestimadors i tant de bo que puguem compartir molts més anys.

P.d. les teves aportacions són tan importants o més que els continguts. Des d’aquí us anim a compartir les vostres opinions, sensacions, experiències, comentaris, consells, i, és clar, les crítiques i/o suggeriments.

 

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.