tomando el relevo 1

Hola, amics i amigues!

Sé que sou moltes les persones que seguiu el blog d’autoestima que fa ja uns anys va posar en marxa des del Palmajove la nostra companya Llucia.

Na Llucia inicia una nova aventura vital carregada de nous objectius i propòsits, i just en aquest moment també per a mi comença una trajectòria professional repleta de projectes molt interessants.

La veritat és que em suposa una gran responsabilitat donar continuïtat d’una forma encertada a totes les seves iniciatives, però puc garantir que ho posaré tot de la meva part per a continuar construint de la millor manera possible el camí que ella ha traçat. Il·lusió i ganes no me’n falten!

 

tomando el relevo 2

 

Abans de continuar m’agradaria presentar-me davant tots vosaltres.

Som Ana Mari Madrid, psicòloga i sexòloga, i des de l’any 2005 la meva feina consisteix a ajudar i orientar els joves en aquelles qüestions que ens poden preocupar a tots en qualsevol moment de la nostra vida, tant a nivell emocional, com afectiu, relacional o psicosexual.

A més de l’àmbit de la psicologia també he treballat als mitjans de comunicació, un món que m’apassiona i del qual conserv grans amistats, de les quals he après moltíssimes coses. I és que per a mi és essencial aprendre de totes les experiències de la vida i de totes les persones que ens envolten. És una meravella aquesta capacitat il·limitada d’aprenentatge que tenim i també el potent poder de la comunicació humana (pens que d’aquestes qüestions en podem parlar més endavant en algun post…).

 

Així que us convid a continuar llegint i interactuant al blog d’autoestima, on tractaré de continuar oferint idees, reflexions, recomanacions i pautes dirigides a potenciar les nostres fortaleses personals, donar sentit al nostre món emocional i fer front al nostre dia a dia d’una manera adaptativa i positiva.

 tomando el relevo 3

 

Entendre tot el que vivim i experimentam és difícil però jo em propòs dues metes clares:

  1. Obrir una finestra des de la qual puguem observar el món que ens envolta
  2. Facilitar estratègies per a aprendre a conviure amb aquest món.

 

Em fas companyia en aquest viatge?

 

Abans de tancar aquest post i perquè em conegueu una miqueta més, he volgut compartir amb vosaltres la cançó que sempre m’ha acompanyat a l’inici dels meus nous reptes personals i professionals.

Una cançó repleta de missatges positius que esper que us agradi!

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.