La vida és plena de moments i situacions que ens poden despertar una cascada d’emocions i sentiments que cadascun de nosaltres vivim de forma única.

 

 

Tot i que som conscients que no tot el que ens succeeix ho experimentam de forma positiva, és cert que el fet de sentir emocions és un procés natural, i moltes vegades tan automatitzat que de tant en tant val la pena parar-hi atenció per a fer-nos més conscients de tot allò que vivim.

 

 

No podem ser titelles de les emocions, però tampoc cal reprimir tot el que sentim. Hem d’aconseguir trobar un equilibri per a mantenir la funcionalitat i la nostra capacitat d’adaptació que ens demana el dia a dia, però sense oblidar cuidar també el nostre món interior.

 

 

Avui en dia el col·lectiu Millenial és un autèntic referent respecte de saber gaudir del moment, de l’“aquí i ara” i, si bé és cert que no hem de perdre de vista que també és important tenir una planificació de què volem i què no volem a llarg termini dins la nostra vida, és important aprendre a viure el present.

 

 

Cal assaborir cada instant, cada sensació, cada situació… i per això la millor manera és centrar-nos en allò que sentim i que ens envolta en aquest precís moment.

 

 

No fa falta que constantment facem fotografies, selfies o publicacions a les nostres xarxes socials sobre el que feim, perquè, mentre donam a conèixer a les altres persones tota aquesta informació, ens perdem la màgia d’experimentar el moment al cent per cent.

 

Fes de la teva vida una bona col·lecció de moments!

 

Realment els millors records són els que es guarden a la memòria i al cor.

Guarda’ls al teu interior, amb amor i estimació, i dóna’ls el lloc que mereixen perquè, al cap i a la fi, són teus, de ningú més.

 

 

 

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.