Durant aquests mesos d’estiu, hem aprofitat per a fer-te arribar algunes propostes que ens poden ajudar a fer-nos sentir millor i a gaudir de la nostra felicitat.

 

Als suggeriments plantejats, volem afegir-ne alguns d’altres:

 

  • Envoltar-se de gent nutritiva: Res millor que tenir devora persones amb les quals poder confiar, compartir, créixer… Persones que t’animin i et motivin per a aconseguir tot allò que et proposis, i amb les quals et sentis una persona valorada. Això t’ajuda al manteniment de la teva autoestima i del teu benestar emocional.

 

 

  • Escoltar música: Està comprovat que escoltar música ens desperta el desig de cantar, ballar i, com ja hauràs pogut comprovar, segons quin tipus de cançons escoltem, se’ns activen unes emocions o d’altres. Escoltar cançons que ens agradin, alegres.. ens pot fer canviar l’estat d’ànim bastant ràpidament.

 

 

  • Cuidar l’alimentació i els hàbits del son: Sí, són qüestions essencials, però tothom sap que, si passam una mala nit, l’endemà el nostre humor no sol ser l’habitual… Per altra banda, cuidar l’alimentació també contribueix a incrementar l’autoestima, ja que la sensació de fer-li un bé al nostre cos ens fa sentir millor amb nosaltres mateixos/es.

 

 

  • Premiar-se: És important que, després d’un gran esforç o d’aconseguir arribar a  una meta, ens permetem algun capritx. No importa que es tracti d’un premi material, pot ser simplement premiar-se amb alguna activitat que ens agradi, com per exemple sortir a caminar, anar a fer un gelat….

 

 

  • Arreglar-se i sentir-se atractiu o atractiva: El 41% de les persones diu que se sent millor quan es veu bé i cuida el seu aspecte.

 


Som conscients que hi ha moltíssims d’altres ingredients que poden contribuir que ens sentim més feliços.

Simplement, n’hem fet un recull.

Si et fa ganes ampliar-ne la llista, no dubtis a escriure el teu comentari en aquest post.


 

 

 

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.