Fa uns dies vam publicar el post “Maig, mes d’estrès acadèmic” i ja vam anticipar-vos que hi hauria una segona part.

 

Doncs aquí la tenim…

 

 

A continuació et presentam algunes altres recomanacions per poder extreure el màxim profit a les teves hores d’estudi i superar amb èxit aquesta darrera part del curs…

 

  • Evita distraccions. Estudiar o fer treballs tenint el mòbil a prop no és bona idea, ja que les interrupcions no ajuden a concentrar-se i interfereixen en una bona gestió del temps. És millor que et programis pauses cada cert temps per a revisar el mòbil que tenir-lo a la vora i anar contestant a mesura que et vagin entrant missatges. Amb Internet passa exactament el mateix. Intenta desconnectar-te del món digital mentre estudies i, si és imprescindible consultar Internet mentre fas un treball, consulta només les pàgines que realment estiguin relacionades amb la tasca que estàs desenvolupant. No miris el correu o les xarxes socials fins que no arribis als temps de pausa que t’hagis preestablert.

 

 

  • Abans d’entregar, repassa el que has escrit: Aquesta és una recomanació bàsica per a qualsevol examen o treball que hagis d’entregar. D’aquesta manera, pots rectificar errades, depurar alguns conceptes, retocar alguna fotografia…

 

  • Confia en les teves capacitats. Tenir confiança en un mateix i mostrar una actitud positiva davant els reptes és una bona manera de reforçar la teva autoestima i el teu sentit de vàlua personal.

 

 

 

Bé, aquestes són algunes de les recomanacions que pensam que són interessants que coneguis, però n’hi ha moltíssimes més.

 

Si vols, ens pots explicar quins són els teus “trucs”…

 

 

 

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.