Amb un peu posat a les Festes, moment en què pareix que per sistema ens envaeix un esperit de solidaritat i consumisme que és digne d’estudi, volem dedicar un post a l’agraïment, un altre valor al qual a vegades no atorgam la importància que es mereix.

La gratitud, l’hauríem de practicar cada dia perquè és una forma de cuidar el nostre benestar i la nostra autoestima, el nostre entorn social i emocional, a més de donar un sentit més espiritual a la nostra existència que ens permet construir una identitat pròpia plena de màgia.

De totes maneres, si no practiques la gratitud de forma habitual, pensam que ara que acaba l’any és un moment perfecte perquè et facis aquest autoregal d’agraïment revisant les teves vivències i experiències, aquells moments especials que t’han marcat, i que siguis capaç de donar les gràcies per haver tingut l’oportunitat de poder viure’ls.

Ben cert és que no tot el que hem viscut al llarg d’un any sempre és bo, però de ben segur que, de les coses dolentes o un tant desagradables, també hauràs pogut extreure grans aprenentatges i hauràs pogut descobrir en tu capacitats que fins a aquest moment desconeixies que tenies, la qual cosa també és una manera de seguir evolucionant, sumant i creixent personalment.

Així que, de cara a aquest Nadal, et convidam que et facis un regal carregat d’afecte i estima: autoregala’t una bona dosi d’agraïment! Fes-ne la prova! Cau bé, de veres!

per a tothom i moltes gràcies per compartir un petit espai del vostre temps fent lectura d’aquest post.

Ens retrobam el 2020!

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.