Internet i les app suposen un escenari més on lligar.

Malgrat tot, els comportaments que podem observar en aquest món virtual a vegades són un poc diferents a com ens relacionam a la vida real.

Així, seguint amb els posts dedicats a xarxes socials i parella, avui parlarem del concepte textlationship.

El textlationship és una forma de lligar i mantenir contínuament amb l’altra persona la xispa (flama, curiositat o qualsevol terme similar que vulguis emprar…), únicament  mantenint-hi contacte per xat, whatsapp, xarxes socials o correu electrònic, però mai quedant en persona per a tenir-hi un contacte directe.

Estar en una relació d’aquest tipus implica utilitzar els missatges, les fotos i els vídeos com a úniques eines de conversa, però mai hi ha una trobada en persona.

Causes del textlationship

La finalitat del textlationship és la recerca de l’afecte (virtual) amb algú, sense cap tipus de compromís i amb l’objectiu de sentir-se atractiu o interessant, estimat o acompanyat. Darrere aquest comportament també poden amagar-se inseguretats personals o bé una falta de temps físic, i fins i tot d’interès real per a quedar personalment.

Desenllaç

El que és clar és que el textlationship normalment té data de caducitat, llevat que les dues persones implicades tinguin molt clar que el que tenen és una relació virtual i que això no canviarà.

Si una de les parts vol mantenir alguna cosa més seriosa, el textlationship estarà destinat al fracàs.

Apunta’t al butlletí d’Autoestima i Salut Emocional

Rebràs mensualment notícies d'autoestima, emocions, sentiments, habilitats socials i benestar emocional.